Klantcase: Fairlingo

people standing around a laptop
In de wereld van vertalingen, heeft vertaalbureau Fairlingo zich gevestigd als een ware pionier met haar innovatieve online vertaalplatform. In deze klantcase lees je over de unieke processen van Fairlingo, hoe het zich onderscheidt in de markt en hoe de samenwerking met NOTYD heeft bijgedragen aan het versterken van hun dienstverlening.

1. Een Efficiënt Vertaalproces

Fairlingo heeft het vertalen van teksten vereenvoudigd door klanten direct toegang te bieden tot een efficiënt online platform. Zonder tussenkomst van een projectmanager kunnen klanten zelf vertaalopdrachten aanvragen, betalen en direct van start gaan. Het proces is gestroomlijnd en gericht op snelheid en kwaliteit, wat Fairlingo tot een voorloper in de online vertaalwereld maakt.

2. Geboren uit Innovatie 

Als zusterbedrijf van Vertaalbureau Perfect heeft Fairlingo haar roots in innovatie. Het onderscheidt zich door een snel en grotendeels geautomatiseerd proces, waarbij vertalingen worden verzorgd door native speakers. Met de kennis en ervaring van een traditioneel vertaalbureau heeft Fairlingo een geautomatiseerd online platform kunnen bouwen.

3. Achteraf Betalen

Hoewel het automatische betaalproces van Fairlingo efficiënt was, groeide de vraag naar de optie voor achteraf betalen. Vaak willen zakelijke klanten snel een vertaalopdracht starten, maar kan de betaling niet op hetzelfde moment geregeld worden omdat de aanvraag eerst langs een andere afdeling moet. In een strategische samenwerking met NOTYD kon Fairlingo deze functionaliteit integreren, waardoor zakelijke klanten nu kunnen profiteren van het gemak van achteraf betalen en daarmee een vertaalopdracht direct starten.

4. Primeur voor NOTYD: het eerste dienstverlenende bedrijf

Fairlingo werd in 2022 het eerste dienstverlenende bedrijf dat gebruik maakte van NOTYD! Deze primeur benadrukt niet alleen de vooruitstrevende houding van Fairlingo, maar toont ook het vermogen van NOTYD om op maat gemaakte oplossingen te bieden aan bedrijven die voorop willen lopen in hun industrie.

5. Prijstransparantie Behouden met NOTYD 

Een van de geheimen achter de competitieve prijzen van Fairlingo is de automatisering van processen, waaronder het betaalproces. Door de samenwerking met NOTYD kon Fairlingo niet alleen haar voordelige tarieven behouden, maar ook de optie voor achteraf betalen aanbieden zonder in te leveren op de efficiëntie. De samenwerking met NOTYD heeft niet alleen de flexibiliteit vergroot, maar heeft ook een nieuwe dimensie toegevoegd aan het streven van Fairlingo naar snelheid, gemak en klanttevredenheid.

Hoe kan B2B Koop Nu, Betaal Later jou helpen om je bedrijf te laten groeien?

Heb je genoeg van het najagen van facturen of het constant afwegen van verschillende financiële prioriteiten, dan kan B2B BNPL iets voor jou zijn. We laten je graag zien hoe NOTYD in jouw online shop kan werken.

Wij gebruiken cookies om beter inzicht te krijgen in het gebruiksgemak van onze website en om onze dienstverlening te verbeteren. We gebruiken ze ook om de inhoud en diensten daarop af te stemmen. Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met onze privacyverklaring.